Als eerste op de hoogte van de laatste trends

De up-to-date kapper in Zwolle

Bij ‘trends’ denkt u waarschijnlijk aan modeshows en kledingmerken. Toch zien we ook in de haarmode bijzondere trends voorbij komen. Wat dacht u van balayage, Faceframe,  een volle pony een lange bob of krullen knippen? Bij Cleo Hairfashion knippen, kleuren en stylen wij uw haar volgens de laatste trends.

 

info@kapsaloncleozwolle.nl

De nieuwste technieken in haarkleuring

Cleo Hairfashion loopt voorop met de nieuwste haarkleurtechnieken. Als een van de weinige kappers in Zwolle werken wij ook met een kleurproduct op natuurlijke basis, Henna. Henna is zelfs 100% organisch en ook te gebruiken als grijsdekking of blond tinten. Omdat deze kleuringen vrij van chemicaliën zijn, krijgt uw haar een gezonde glans en meer diepte. Bovendien kunt u de behandeling na 2 weken tegen een gereduceerd tarief nog eens herhalen voor een intenser effect (stapelkleuren). Vraag onze kapper om persoonlijk advies.

Haartrends

Lang, kort, krullen, steil, een felle kleur of juist heel natuurlijk? Wij weten wat dé haartrends van dit moment zijn. Ga jij met alle trends mee of kijk je liever naar welk kapsel en welke kleur er bij je past? Wij denken altijd met je mee en geven advies op maat.

Bekijk de prijslijst

Balayage, wat is dat?

Cleo Hairfashion is gespecialiseerd in alle nieuwe haarkleurtechnieken.Balayage is een trend uit 2015,  maar wordt steeds populairder. Balayage betekent ‘vegen’ in het Frans. Balayage is een vorm van highlights en zorgt voor een natuurlijk verloop in het haar van donker naar licht, Door deze speciale techniek te gebruiken, brengt uw kapper accenten aan die subtiel verlopen in kleur.
Dit geeft uw kapsel een frisse, verzorgde uitstraling.

Maak een afspraak

Verzorgingsproducten van Philip Martin’s

Uw haar heeft van zichzelf diverse verzorgende en herstellende eigenschappen. Door de exclusieve verzorgingsproducten van Philip Martin’s te gebruiken, houdt Cleo Hairfashion deze natuurlijke werking van uw haar in stand. De producten van Philip Martin’s zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfate), parabenen, nikkel, petrochemische stoffen en overige onnatuurlijke ingrediënten. Zo koesteren we de zuiverheid van uw haar. Voor meer informatie neem contact op.