Als het u boven het hoofd groeit

Ontdek de diensten van uw kapper in Zwolle

Wij doen er alles aan om het u bij uw bezoek aan Cleo Hairfashion naar uw zin te maken. Kom binnen en laat u onderdompelen in een vriendelijke, persoonlijke sfeer waar enkel gewerkt wordt met kwaliteitsproducten.

Boek uw knipafspraak online zelf in

 

info@kapsaloncleozwolle.nl

In het kort

Cleo Hairfashion biedt de volgende mogelijkheden:

  • Wassen, knippen en stylen
  • Krullen knippen 
  • Kleurtechnieken volgens de laatste trends, zoals balayage, Bronde, Underlights, Faceframe
  • Haarkleuring op natuurbasis (100% grijsdekking mogelijk) en hennakleuring (ook in blond tinten)
  • Omvorming/ondersteuning
  • Modelleren
  • Bruidskapsels
  • Doneren aan de Haarstichting of aan haarwensen ten behoeve van haarstukken. 
Bekijk de prijslijst

Klantenkaart actie

Komt u graag bij onze kapper in Zwolle? Maak dan gebruik van het spaarsysteem van Cleo Hairfashion. Bij ieder bezoek aan de kapsalon ontvangt u een stempel en bij een volle spaarkaart krijgt u € 11,- korting op een verzorgingsproduct. Vraag ernaar in de kapsalon.

Geef een knipbeurt cadeau

Bij Cleo Hairfashion doen we er alles aan om het knippen en kleuren van uw haar tot een moment van ontspanning te maken. Verdient uw moeder, vader, vriendin, man, zoon of dochter dat ook? Geef hem of haar dan een cadeaubon van Cleo Hairfashion. Deze zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag, met een minimum van € 10,-.

Studenten opgelet!

Ben je student en op zoek naar een goede kapper in Zwolle? Kom dan langs bij Cleo Hairfashion en ontvang studentenkorting. Bij een knipbehandeling is het gebruik van stylingproducten inbegrepen. Tevens is het wassen en conditioneren van het haar inbegrepen.

Maak nu een afspraak

Toupim: Behoud je eigen haar met onze unieke haarband!

Ontdek de Toupim eigen-haarband: behoud je eigen haar tijdens chemo. Als trotse partner van Toupim bieden wij een unieke oplossing voor vrouwen die hun haar verliezen door bijvoorbeeld chemotherapie. Toupim gebruikt het eigen haar van vrouwen, geen synthetisch of ingekocht haar. Bij ons krijg je vertrouwde haarverzorging en de mogelijkheid om je eigen stijl te behouden. Wij bieden ondersteuning om je eigen haar te behouden met de Toupim eigen-haarband. Als je interesse hebt, informeren en begeleiden we je graag op tijd. Ook helpen we bij het proces, voorbereiden en verzenden naar Toupim. Zo krijg je een mooie haarband en behoud je je eigen look. Wij zijn blij deze service te bieden, waarmee onze klanten hun eigen haar kunnen behouden. Donorhaar is ook welkom bij Toupim. Bezoek ons of boek online voor meer informatie op www.toupim.com.

Maak nu een afspraak